Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2015 12:17 - Два въпроса към феновете на Путин
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 1719 Коментари: 2 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Русофилът не може да бъде почитател на Путин!

Това съждение сигурно предизвиква чревно разстройство у някои нашенски патриотари, болни привърженици на Путин. Чревно, защото мозъчно е невъзможно по обективни причини.

Путин е велик! Вдига 100 килограма във фитнеса с една ръка, лови гол до кръста риба, без да му е нужна въдица, язди кон неуморно. Управлява с желязна ръка. Вдигат му паметници, рисуват картини с образа му, издават стихове за него. Взе си Крим под носа на НАТО и САЩ, които изпаднаха в ситуация да му се молят да бъде по-добър и да не прави повече така.

Всичко това е вярно! Такъв човек обаче не може да ме накара да заобичам Русия.

Можеш да си русофил заради Гогол и Пушкин, да я славиш заради Репин и Левитан, да а почиташ заради Глинка и Скрябин, да й се възхищаваш заради Михалков и Бондарчук. Да си благодарен, че помогна за освобождението на България.

Но да възхваляваш Русия заради Путин е тъпо! Това е някакво подсъзнателно желание да се върнат старите времена -на бай Тошо, на твърдата ръка, на онзи дето мисли и живее вместо теб.

Дойде ред и на двата въпроса:

- Защо децата на най-големите фенове на Путин и тия дето се бият, че са русофили отиват да учат на Запад и остават да живеят там, чинно подпомагани от родителите си?

- Защо бежанците бягат на Запад, а не отиват в Путинова Русия, след като е богата, стабилна, сигурна?

Деян Михайлов



Тагове:   украйна,   нато,   сащ,   Русия,   Путин,   русофили,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. raders - Затова, защото много хорица /пр...
03.09.2015 12:29
Затова, защото много хорица /предимно с партийна нагласа на мислене/ твърдо вярват във величието на конкретна властова личност. Едно време ревяха за Ленин и Сталин. За Димитров, Живков, Чаушеску, и Мао. Разбира се и за Путин /а също - Бойко/. Някак си не могат да живеят без да битуват под величайшата сянка на бащицата.
цитирай
2. appen13 - Има и евро-унтерменши в евро-германското гау"България", които ги е гнус от други, драги
03.09.2015 12:43
raders написа:
Затова, защото много хорица /предимно с партийна нагласа на мислене/ твърдо вярват във величието на конкретна властова личност. Едно време ревяха за Ленин и Сталин. За Димитров, Живков, Чаушеску, и Мао. Разбира се и за Путин /а също - Бойко/. Някак си не могат да живеят без да битуват под величайшата сянка на бащицата.


Е има все пак обитатели на евро-германското колониално гау"България", които ги е гнус да битуват под сянката на наетите от Берлин и Брюксел мутри и мутреси от германския АНТИ-БЪЛГАРСКИ полит-проект "Гроб", НПО-офисния РъБ-планктон, смехотворните азбукарчета и анти-патриотите от "Паричния фронт" начело с полит-клоуните Симеонов и Каракачанов.
Между другото за обща полит-култура, драги, която НЕ Е силната ти страна:
Вл.Вл.Путин е ДЕСЕН, КОНСЕРВАТИВЕН националист-имперец, който налага модела на АВТЕНТИЧНИЯ държавен капитализъм в Русия, по подобие на Сингапур.
Путин е горещ фен на политическите и икономическите стратегеми и практики на Ли Куан Ю, създателя на съвременен Сингапур, и активно ги налага в Русия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 223445
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930