Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 12:58 - Кубрат Пулев и Крисия печелят. Хейтърите с огромна загуба!
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 1164 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В България освен от политика и футбол, вече всички разбират от бокс и музика. След мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко, из фейсбук можеха да се прочетат толкова интереси мнения, че да си зададеш въпроса: "Абе, някои хора нямат ли си друга работа освен да си чешат езиците и да се правят на интересни?"
То не бе анализиране на тактиката на Кубрат -  ама защо отворил гарда, ама защо не затворил, бил пренавит, публиката му попречила с викането си, което го развълнувало,  и не знам си още какво.
А после как можел да говори така срещу Кличко? Политолози и социолози дори "анализираха", че след като си изпаднал в 3 нокдауна, нямало какво да се оплакваш. Те объркаха малко нещата с политиката. Щото са свикнали да защитават само Украйна. Нали сега това е модерно!?
Големи специалисти се изказаха и продължават да дърдорят "компетентно", с което се опитаха да скрият хейтърството си, но не неуспяха.
Що не гледате глобално на нещата? Имало ли е досега български професионален боксьор, който да излезе в пряк двубой за световната титла? Освен това - загубата от Кличко бе първата на Кубрат в професионалната му кариера. Да паднеш за първи път и то от действащия световен шампион сякаш не е толкова срамно.
Този мач бе урок за Кубрат. Ако има характер, а то е очевадно, че притежава такъв, Кубрат ще си извлече нужните поуки, ще стане по-силен и отново може да се превърне в претендент за титлата.
Какво толкова се е случило след първата му загуба? Светът ли свърши? Това е спорт - един ден печелиш, друг губиш. Това е положението.
Добре, че Крисия, Хасан и Ибрахим взеха второ място на детската Евровизия. Иначе и срещу тях щеше да се излее помия. Това второ място си е успех най-вече за децата. Нека го помнят това - защото сме свидетели как докато печелиш си гордост за целия народ, а веднъж ако загубиш ставаш нещо като национален предател (пример - прочетете написаното за Кубрат Пулев из фейсбук и ще разберете).
Дано Крисия, Хасан и Ибрахим продължават усърдно да работят и се развиват, дано не се отпускат ! Другото само ще дойде!
Това е положението - Кубрат, Крисия, Хасан и Ибрахим спечелиха, а хейтърите изгубиха!
Нека ги е яд!
Д. Михайлов



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 224686
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930