Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2014 13:07 - Глупостите на политиците продължават
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 846 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Служебното правителство на Близнашки се държи така, сякаш ще управлява още 20 години държавата. Раздава пари, морал, предлага стратегии.
Професорът по конституционно право Близнашки би трябвало да знае, че едно служебно правителство преди всичко трябва да подготви нормални избори. Близнашки не е Шарл дъо Гол, за да излиза пред обществото и да го играе спасител на държавата. Нито пък някой му е поверил съдбата на страната за години напред.
Най-тъпото в цялата работа е защо това правителство си позволи да отпусне 1 милион допълнителни лева на Президента? В нашата страна президентската „длъжност“ е нещо като церемониалмайсторски занимания. Един човек чете реч за Нова година, ако е малко по-активен вика често партийни лидери да си говорят. От време навреме поднася венци и цветя по паметници. И това е! Защо са му на Плевнелиев още 1 милион лева? За букети, кафе или нещо друго?
А иначе партиите продължават да показват своята наглост в предизборната кампания. БСП говори глупости, сякаш да затвърди впечатлението, че иска да загуби с много. Приказва тъпотии как държавата при тях била рай, без да отговори на въпроса – Защо като е било толкова хубаво мандатът бе прекратен предсрочно?
ГЕРБ очевадно си прави PR с чистенето на кал от наводнени селища. Хубавото тук е, че не дават парите за плакати, тъпи концерти, глупави билдбордове. Средствата ще отидат поне за хората. Останалите като ги обвиняват, че си чистят имиджа, да хванат и те по една лопата. Ама не виждам как Ангел и Мая Манолови ще си цапат ръчичките в калта.
А Бареков за пореден път показва, че това до 5 октомври не е предизборна кампания. Новият Левски се държи като на кастинг за клоун в цирк. Ходи сред народа, говори глупости и сам си се смее на тях. Щял да създава 1 милион работни места!!! Къде ще работят тия хора? Ще му бъдат антураж или охрана? Щото той се движи като Луи XIV – с повече от една дузина сътрудници.
На някои им е весело и си харчат парите, играят си на избори, кампании, президенти, крале и спасители…
А народът продължава да си страда!
ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 224473
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930