Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2014 16:25 - Как Мексико стана Чили! Или къде изтичат народните пари?
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 1711 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако търсите синоним на чилиец, може би трябва да кажете мексиканец. Това е така, защото отскоро Чили е Мексико. Или поне така се опита да ни убеди футболният коментатор Ивайло Ангелов.
Този човек по време на целия мач между Бразилия и Чили, твърдеше, че Селесао играе срещу Мексико. Намери дори сили да се извини за грешките си, но пак продължи да ги допуска.
Да не се дразним с човека, нали? Нормално е да се допускат грешки. Умни хора дори твърдят, че само който не работи не прави грешки. Да бе, сигурно е така. Ако не ставаше дума за БНТ, една обществена медиа, която се издържа с народни пари, хич нямаше да пиша този коментар. Просто щях да си псувам коментатора или да натисна Mute.
Но тук говорим за една тенденция в народната телевизия. Близо 15 години бяха необходими на отговорните фактори, за да махнат Петела от коментаторския микрофон. През това време една дузина българи си изпочупиха телевизорите, други пускаха оплаквания, трети мрънкаха по кръчми и фейсбук.
Сега колко време трябва да чакаме, за да има решение с Ивайло Ангелов? Защото това момче върви смело по стъпките на Петър Василев. И съвсем скоро ще го изпревари.
Младите момчета като Никола Ибришимов и Радостин Любомиров се справят значително по-добре от батко си Ивайло, ама онзи е поставен да коментира ключови мачове. И ги коментира като пълен лаик, сякаш е открил футбола за себе си вчера. Да сложат Кедъра ще се справи много по-добре, защото е интелигентен и ще го докара от хумор, ако види зор с футбола. Да сложат Антония Близнакова, тя поне от години виси по стадионите да чака футболисти за интервюта, все нещо ще е научила!
Да сложат, ама не слагат!
Мъчат ни с Петли, Ивайловци и Андреевци. Последният допреди две години смяташе, че докато коментираш мач трябва да четеш в ефира испанските вестници отпреди два дни. Ония на терена се скъсват да играят, голове вкарват, а Андрейчо си чете испанските вестници и „р“-ка като Костов.
Добре де, тия от БНТ като не знаят как се прави футболен коментар, нека питат в Диема. Защо там могат да работят добри коментатори, а в националната не? Как в Диема никой не обърка Ливърпул с Литекс, а БНТ ни мъчи години наред с некадърността на някои свои кадри? Или онова за връзкарството важи с пълна сила? Трябва да си човек на някого, за да се намърдаш на „Сан Стефано“ 29 ли?
ОЩЕ ЗА НАГЛОСТТА ТУК




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 222743
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031