Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2014 08:21 - Радвайте се, че Станишев се маха!
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 1281 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сергей Станишев, този прочут червен аристократ, единственият лидер на БСП изгубил всички избори, откакто управлява партията, намери най-правилното решение…но не за себе си, а за държавата.
Защо критикувате Станишев, че избяга от България? Защо му се подигравате, че се отметнал от думата си – първо бил казал, че няма да ходи в Брюксел, после пък решил да ходи, после пак отказал, накрая пак отива?
Изчезването на Станишев от политическия пейзаж в страната е за доброто на България. Колкото по-скоро децата на червените аристократи напуснат управленските постове и родината, колкото по-скоро изчезнат и не зависи от тях икономика и политика, толкова по-добре за нас, за обикновения народ.
България ще се оправи, когато децата на комунистите НЕ управляват.
Не разбирам и друго – защо всички се учудват, че Станишев постъпи като мишка и пръв напусна потъващият кораб на БСП?
Радвайте се!
Между другото комунистите винаги правят така – забъркват каши, провалят държавата, а после бягат в европейските си бърлоги.
ОЩЕ ТУК



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. larryone - Хем сте прав, хем не сте. Радвам се, ...
26.06.2014 07:39
Хем сте прав, хем не сте. Радвам се, че Станишев се маха от страната и няма да я съсипва повече, но същевременно съжалявам, че не остана. Така добре разсипа БСП. Още някоя година и за тях щяха да гласуват само роднините на членовете на Управителния съвет. А сега, току виж се закрепили.
цитирай
2. zaw12929 - КАКВА ОМРАЗА, ЗАВИСТ И ЗЛЪЧ срещу ...
26.06.2014 15:43
КАКВА ОМРАЗА,ЗАВИСТ И ЗЛЪЧ
срещу Сергей Станишев,че отива в европейския парламент и навярно ще бъде номиниран за евро-комисар на значима за ЕС и България позиция!

Няма в ЕС друга държава,която да охулва свой депутат по този идиотски начин !

Такава държава,обаче е България и поради това сме и ще бъдем и занапред на този незавиден хал!

Народ който не цени и не уважава достиженията на всеки свой член от обществото е обречен на изчезване!

Гледам днес от ТВ екран,как Мутрата Борисов,хули с просташкият си език из коридорите на НС ,Сергей Станишев и Правителството на Пламен Орешарски,обграден от проституиращи "журналисти"и се питам;това ли Банкянско Говедо трябва да е пример за подражание на българите!

Знам само,че в ЕП се ценят високо образовани и ерудирани личности,които ясно и компетентно могат да артикулират по важни за ЕС въпроси,а не мучащи, Говеда,като Мутрата Борисов,чийто словоред и семантика не е присъщ на никой уважаващ себе си политик в Европа!

Мисля си,че номерата и простащината на Мутрата Борисов,могат да минават само на българска почва и поради тази причина не оглави листата за евро-депутати на ГЕРБ,което на практика си е самооценка за политическата му и личностна непригодност!

От тук нататък,на Мутрата Борисов,трябва все по-често да се дава микрофон,за да не остане дори и в глухите капчица съмнение,че е тъп като Тиква!Тази Тиква,тази тъпа Кратуна си въобразява,че отново някой би му поверил управлението на България!

НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НА ПСИХОПАТА МУТРАТА БОРИСОВ!!! и тези дето го подкрепят!!!


цитирай
3. stranni4e - Това не е нищо ....
29.06.2014 15:50
larryone написа:
Хем сте прав, хем не сте. Радвам се, че Станишев се маха от страната и няма да я съсипва повече, но същевременно съжалявам, че не остана. Така добре разсипа БСП. Още някоя година и за тях щяха да гласуват само роднините на членовете на Управителния съвет. А сега, току виж се закрепили.


Аз от три дни не мога да се спра да рева за Станишката.Редя ред сълзи, ред сополи.Така ми се искаше да постои още няколко годинки, та дано и милата ми, сляпа и глуха баба, най после разбере какъв олигофрен е.Тя цял живот горката си пуска червената бюлетина и то абсолютно безплатно.Надявах се и очаквах, най-сетне и тя въпреки глухотата си да чуе лъжите, и въпреки слепотата си да види магариите на този универсален съсипник.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 224675
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930