Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2014 08:59 - БСП показаха истинската си същност!
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 1108 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изборите са хубаво нещо. Особено, след като БСП ги губят. Обикновено след избори става ясна истинската същност на партиите и техните лидери.
В България БСП губи всички възможни избори от 10 години насам. Изгуби кметските места в големите градове, изгуби два поредни вота за парламент, изгуби и президентските избори. И въпреки това, след всички избори се обявява за победител. Това говори много, особено ако и психолог се намеси да коментира неадекватните изказвания на левите.
Най-голямото разкриване на истинската социалистическа същност обаче настъпи след последните евроизбори. БСП ги загуби тежко, а едно неизвестно момче в партията успя да измести с преференциален вот лидера на столетницата.
Вместо Станишев да подаде оставка, да се скрие, да си посипе косите с пепел, той говори, че щял сега да прави анализ!!! Това показа, че въпросното момче, отраснало по алеите на комунистически резиденции и започнало работа за първи път в живота си на 44 годишна възраст, продължава да живее в свой собствен свят. Там, където се има за богопомазан, велик държавник. Там, където някой му шепне, че народът му е длъжен да го държи във властта завинаги.
Още по-идиотска е реакцията на някои висши членове на БСП и червени депутати. Те предлагат номер 15 да се откажел от Европарламента, защото бил млад, неопитен и още нещо. Ами, като е млад и неопитен, не става за такъв пост, защо сте го сложили в листата? Излиза, че БСП лъжат народа като поставят в листите си неподготвени хора? Или БСП няма лидер и ръководство щом в листата попадат нехаресвани от левите кандидати?
Други бесепари приказват, че партията им не успяла да се справи с преференциалния вот, подценила го! Я, чакайте! Нали този изборен кодекс бе предложен и приет от БСП? Нали лично Майчето Манолова го представи като триумф на демокрацията? Защо тогава БСП ще се бори и ще преодолява нещо, което самата тя е измислила?
Натрупаха се много въпроси, които показват само едно – пълната несъстоятелност на БСП! Жестока некадърност! Липса на доверие в редиците на БСП! Липса на лидер и ръководство! Желание да се стои във властта на всяка цена, за да се лапат порции!
Това е жестоката истина….
Единственият изход – оставката
ОЩЕ РАЗКРИТИЯ ТУК



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. sande - Satanishev - problem za Balgaria!
31.05.2014 03:34
Ne samo za besepeto.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 224468
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930