Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 08:41 - Провал за БСП и купената социология
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 1019 Коментари: 0 Гласове:
0



Резултатите от вчерашните евроизбори не са изненада! Няма как човек стъпил здраво на земята да се изненада от тях.
БСП, ДПС и Атака, заедно с верните им медии и социолози създадоха виртуална реалност в страната ни. Въпреки миналогодишните протести, въпреки народното недоволство, въпреки очевидния факт, че държавата е на дъното, днешните управляващи се опитваха да ни убедят, че всичко е наред. Че ще спечелят убедително. Разни измислени, но добре платени социолози ни манипулираха най-безсрамно, че левицата цъфти и връзва, че хората я искат, че ще спечели с много.
Да, ама не!
Социологията не е голф, нито безсмислено плюмчене пред камерите. Тя е точна наука, но е важно кой я практикува. Разни безсрамни безродници на хранилка по политическите партии не са достойни да се наричат социолози. Нека си влязат в БСП тия, да станат партийни членове. Извинение от такива не очаквам – те нямат и капка морал.
Както и Станишев няма морал. Този тип губи девети или десети поредни избори. Губи ги с много, но въпреки това не признава загубата. Той отново е победител. Той нямало да си подаде оставката, „за да не правя усулга на опонентите си“. Народът не иска Станишев и БСП, а онзи пак приказва небивалици за опонентите си, пак хитрее и наглее, опитва да се измъкне между капките.
Реално тези избори бяха първото честно социологическо проучване след протестите от миналата година. Тези избори ясно показаха, че народът не иска БСП! Най-вероятно никога няма да я поиска! Тези избори показаха, че задкулисието все още има сили и неговите две крила – соколовото и безцензурното взеха добри резултати.
Но тези избори показаха също, че има надежда за страната! Че народът вижда, мисли, преценява и една сериозна част от него си обича държавата. Сега остава да си я вземе обратно от лапите на червените измамници, задкулисието и верните им манипулатори!
ОЩЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ТУК


Тагове:   бсп,   избори,   ГЕРБ,   резултати,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 224519
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930