Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2014 08:18 - Псевдо патриотите хептен полудяха
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 985 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В регистъра на лудите, дето държавата чак сега се сети да прави, трябва задължително да влязат и някои български патриотари.
Използвам тази нетипична дума за описание на Крали Марковците, защото въпросните люде са толкова далече от патриотизма и национализма в най-чистия им вид, колкото и Русия е далеко от демокрацията.
Та, същите тези патриотари вече определено не знаят какво вършат. Те са готови да грабнат оръжие и да ходят в Украйна, за да пазят…интересите на Путин. Някои даже пратиха и наблюдатели на онзи фарс, който се проведе в Крим.
Нашите патриотари са по-големи русофили и от Путин. Зад фалшивия лозунг, че видиш ли тъй като Русия ни е освободила от Турско робство, ние трябва сега да обичаме задължително Путин и да го подкрепяме в лудориите дето върши из Европа, патриотарите признаха референдума. Обявиха го за нещо добро, нещо правилно. Всеки, който е против този фарс в Крим, бива наричан „туркофил“. И задължително ни се припомня, че всъщност Русия пак ще ни пази от Турция.
Нека изключим наивитета от цялата работа, който проявяват патриотарите или се опитват да ни накарат да мислим, че го проявяват. Толкова ли не им идва в тиквите на тия бръснати глави, че прецедентът „Крим“ може да има ефекта на доминото и в други райони със смесено население из Европа?
Какво правим, ако Ердоган провокира подобен референдум в някои части на Балканите? Ще го подкрепим ли? Или ще търсим за помощ Русия. А тя защо ще ни помага като прави същото, което върши и неоосманиста Ердоган – разширение. Едните искат възстановяване на Османската империя, другите на СССР или нещо по-лошо?
Тия патриотари, да вземат да си налеят малко мозък в главите и да започнат да мислят преди всичко за интересите на България, а не на Путин.
Важното е и кой им плаща какво да мислят, разбира се!
ОЩЕ ЗА ТОВА ТУК



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. born - ". . . Какво правим, ако Ерд...
18.03.2014 09:16
"...Какво правим, ако Ердоган провокира подобен референдум в някои части на Балканите? Ще го подкрепим ли?..."
Ако сме радетели на демократичните ценности /каквото и да значи това-и въобще значи ли нещо ?/- разбира се, че ще го подкрепим и ще го приемем даже в ЕС. Като поживее известно време в Европата и стане истински демократичен европедал и истински еврочиновник, ще пожелае самичък да върне заграбеното.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 223557
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930