Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2014 12:47 - Патриоти любят, тачат и милеят…Русия
Автор: dmm Категория: Новини   
Прочетен: 1137 Коментари: 2 Гласове:
-3



Събитията в Украйна ясно показаха и доказаха, че българските патриоти са по-скоро русофили и фенове на Путин, отколкото да милеят за България. Тия хорица не спряха да бълват хвалби за действията на Русия в конфликта с Украйна, не се спряха да възхваляват и Путин. В социалните мрежи пък решиха да пускат карикатури на лошите от САЩ. Това, което прави Русия е добро, а САЩ лошо.
Хубаво! Къде в задачата остана България? Щото като сте патриоти би трябвало да мислите първо и най-вече за нашия народ и нашата родина. Да се запитате дали една евентуална война няма да застраши българите в България и българите в Украйна. Да изръчкате уплавляващите да се съберат и сериозно да изработят стратегия, която да позволи на България адекватно да посрещне възможни лоши сценарии откъм Украйна. Ако тръгнат бежанци къде ще ги настаняваме? Ако тия бежанци са наши сънародници къде ще ги посрещнем? Нали не искате да спят в лагери като престъпници.
Не помагате особено, скъпи новоизлюпени патриотчета, като псувате Обама, хвалите Путин или обратното. Нито пък сте оригинални като твърдите, че България трябва да се лепне за Русия, за да не паднела на чепа на Турция, и други подобни глупотевини. Друг е въпросът, че тази Русия не е като онази Русия, дето ни освободи, но това са исторически спорове, в които повечето нашенски патриотчета не могат да влязат поради ограничените си познания и замъгленото си съзнание.
България ще бъде силна и просперираща, когато започне първо да мисли за себе си и да работи за себе си. А не, когато някъде по света се случи нещо, да се въртим и сучем, тъй че да се харесаме на някой господар. Или пък да мълчим докато усетим откъде духа правилния вятър.
Бъдете повечко българи, скъпи патриоти! ОЩЕ ЗА ТЯХ ТУК



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. viovioi - А в блога на Х.Александров
05.03.2014 12:55
пише как са организирани събитията в Украйна от ЦРУ на САЩ и НАТО в продължение на 3 години. Дори в първоначалния вариант е било планирано бойкот на Олимпиадата в Сочи. С 250 явочни квартири в Киев ЦРУ и НАТО си е напазарувало интелектуалци, бизнесмени,хора на изкуството и медии. Имаше един клип в който университетска преподавателка открито говори и съжалява за това в което се е включила, но забележете нейното оправдание беше че е имала нужда от пари за операция на дъщеря си. Така че НАТО иска позиции в тзи част на света оттдавна е факт. А какво общо има патриотизма с русофилството не разбрах. На цял свят е ясно, че НАТО е мега машина за масов терор и репресии и сее смърт и омраза навсякъде по света.Какво да ги хвалим??
цитирай
2. balar - и какво от това?
05.03.2014 15:08
предпочитам хора сродни по език и еднакви по вяра, пред абсолютно чуждите химериканци. това не ме прави по-малко българин.

п.п. ти скоро в русия ходил ли си лично?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dmm
Категория: Новини
Прочетен: 224594
Постинги: 196
Коментари: 106
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930